Повідомили про стан людей, які отруїлися на українсько-шведському весіллі на Волині. ВІДЕО

Повідомили про стан людей, які отруїлися на українсько-шведському весіллі на Волині. ВІДЕО

Ще двоє людей, які були гостями на весіллі, із симптомами отруєння звернулися до обласної інфекційної лікарні.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Один із них від госпіталізації відмовився, – розповіла заступник головного лікаря Любов Серба.

«На сьогоднішній день 9 пацієнтів, одна з них дитина, так і залишаються. І вже, до речі, відомо 5 результатів бактеріологічного посіву. Всі вони є позитивні. Отже, виділена сальмонела, отже, діагноз сальмонельоз у тих осіб. В інших осіб дослідження тривають», – розповідає лікар.

«Стан пацієнтів – середньої важкості, вони отримують антибіотики, симптоматичне лікування. Будемо надіятися на швидке їхнє одужання», – каже вона.

Нагадаємо, справжній скандал розгорівся після завершення весілля, яке відбулося 28 липня в елітному ресторані «Садиба на джерелах», що у Ківерцівському районі на Волині. Понад 20 запрошених на святкування людей отримали різного ступеня отруєння.

 
Отруїлися на весіллі

Ще двоє людей, які були гостями на весіллі, із симптомами отруєння звернулися до обласної інфекційної лікарні. Один з них від госпіталізації відмовився, - розповіла заступник головного лікаря Любов Серба. Нагадаємо, напередодні 17-ро волинян із харчовим отруєнням звернулися до лікарів. Усі вони були на одному весіллі. Нині в обласній інфекційній лікарні перебувають восьмеро дорослих та одна дитина.

Posted by НСТУ - телеканал "Нова Волинь" on Thursday, 2 August 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Запрошують на семінар з профілактики дитячого неблагополуччя
Наступна новина Перший у поміч: про що не варто забувати, їдучи на фестиваль
Останні новини
Схожі новини