Повідомили, у якому стані постраждалі у пожежі на Волині діти

Повідомили, у якому стані постраждалі у пожежі на Волині діти

Діти, які постраждали у пожежі на Волині, в лікарні. Стан однієї – покращився,  іншої –  досі лишається критичним.

Про стан дітей розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини генеральний директор Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання Сергій Ляшенко.

«Відбулося засідання консиліуму й ми внесли певні корективи у їхнє лікування. Щодо старшого хлопчика, то його стан стабілізовано, він стабільно важкий. Щойно його направили на операцію для видалення відмерлої шкіри. Після цього буде проводитися ксенотрансплантація (підсаджування свинячої шкіри).

Щодо меншої дитини – стан критичний, є загроза дифузного ураження легень. Корективи у лікування внесені», - інформував Сергій Ляшенко.

Нагадаємо, трагедія у селі Черемошне Ковельського району. Троє хлопчиків закрилися у погребі та бавилися сірниками. Зайнялися двері у приміщенні, діти почали кликати на допомогу бо самостійно вибратись вже не могли. Усіх їх доставили до обласної лікарні.

Вранці, 5 травня, найменший трирічний хлопчик помер. Його чотирирічний брат та п’ятирічний сусід борються за життя в обласній дитячій лікарні.

Аби допомогти дітям – волинян закликають здавати кров.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кривава аварія: вантажівка вщент «рознесла» туристичний автобус
Наступна новина У Луцьку викрили підпільний горілчаний цех. ФОТО
Останні новини
Схожі новини