У Луцьку викрили підпільний горілчаний цех. ФОТО

У Луцьку викрили підпільний горілчаний цех. ФОТО

У Луцьку в гаражному примішенні прикордонники припинили діяльність підпільного горілчаного цеху.

Про це повідомляє прес-служба ДФС області. 

Як встановили правоохоронці, в місці проведення огляду було налагоджене незаконне виробництво фальсифікованих алкогольних напоїв. Сурогатний алкоголь розливали у пляшки з етикетками популярних горілчаних брендів та маркували марками акцизного податку з явними ознаками підробки.

Зокрема, оперативники та слідчі ГУ ДФС у Волинській області вилучили з незаконного обігу майже 250 пляшок готової продукції відомих торгових марок.

Крім того, в підпільному цеху знаходилося ще близько 300 літрів спирту, з якого в подальшому зловмисники планували виготовити чергову партію "оковитої".

На час проведення огляду правоохоронці також виявили та вилучили понад 300 підроблених марок, типовий для підпільного виробництва реманент - порожні скляні пляшки, корки, пластикову тару, шланги, лійки спиртометри, електричні насоси, фільтри.

Загалом, вилучили товарів підакцизної групи орієнтовною вартістю понад 100 тисяч гривень.

Наразі вирішується питання про статус вилучених товарно-матеріальних цінностей, а також проводиться весь комплекс заходів з метою встановлення кола причетних осіб до такої незаконної діяльності.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, у якому стані постраждалі у пожежі на Волині діти
Наступна новина Міносвіти може дозволити деяким закладам вищої освіти проводити вступні іспити
Останні новини
Схожі новини