Повідомили, у якому стані сім'я, яка напередодні отруїлася чадним газом на Волині

Повідомили, у якому стані сім'я, яка напередодні отруїлася чадним газом на Волині

Двоє дорослих та двоє дітей напередодні, 21 грудня, отруїлися чадним газом. Їх госпіталізували до Камінь-Каширської районної лікарні.

Нині їхній стан задовільний, — розповіла Суспільному медична директорка закладу Людмила Потягайло.

Діти та дорослі перебували у відділенні анестезіології. "Зараз їх стан задовільний. Батьків будемо виписувати з лікарні, а по дітях вирішується питання щодо переведення їх з реанімації у дитяче відділення", — каже Людмила Потягайло. Додає: загрози їхньому життю немає.

Подія трапилася у селі Мельники-Мостище Камінь-Каширського району. Екстрена медична допомога прибула на виклик, бо батьки скаржилися на погане самопочуття дитини, — каже завідувач центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслав Лінік. З його слів, при огляді медики діагностували у всіх членів сім'ї отруєння чадним газом.

Матір, батька та двох дівчаток 2-ох і 4-ох років госпіталізували до Камінь-Каширської районної лікарні, 21 грудня о 9:00.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вандали у лісі зруйнували і спалили дитячу гойдалку та паркан
Наступна новина Ток-шоу без цензури: кого і про що варто послухати на спікер-зоні «Вітраж Вікенду»
Останні новини
Схожі новини