Ток-шоу без цензури: кого і про що варто послухати на спікер-зоні «Вітраж Вікенду»

Ток-шоу без цензури: кого і про що варто послухати на спікер-зоні «Вітраж Вікенду»

Однією з «фішок» «Вітраж Вікенду», який відбудеться вже 25–26 грудня у Луцьку, будуть змістовні розмови про співтворення Луцька.

Спікер-зона буде локацією, де у форматі ток-шоу без цензури спілкуватимуться з цікавими людьми з різних сфер, – повідомили організатори.

«Ми запросили крутих людей, які творять неймовірні проєкти, поділитися своїм досвідом та розповісти свої секрети для наших героїв та геройок «Вітражу», – кажуть організаторки.

Так, у суботу, 25 грудня, на спікер-зоні відбудеться перформанс від письменниці Орести Осійчук, а радіоведучі Анастасія Передрій і Вікторія Жуковська розкажуть про те, як всеукраїнські проекти розвивають місто.

Цього ж дня священник розповість про Різдво, віру в дива та традиції у світі «new normal».

У суботу, окрім цього, будуть і розмови про туризм та приватну освіту через призму Луцька.

У неділю ж, 26 грудня, на імпровізованому ток-шоу психологиня Ольга Лазаренко розповідатиме про волинську ментальність, а одна з натхненниць «Вітражу» Юлія Євпак спілкуватиметься про розвиток спільнот та ціннісні меседжі на пів мільйона переглядів. Сергій Шараєвський розкаже про волинський вклад у розвиток українського кіно, а Андрій Разумовський – про тенденції розвитку сучасної інфраструктури міста.

Кожна розмова буде цікавою та концептуальною, запевняють організаторки.

Квитки на «Вітраж Вікенд» можна купити за гроші в межах так званої «ковідної» тисячі. А виручені кошти спрямують на Фонд боротьби з раком.

Квитки можна придбати тут.

Вартість за день – 105 гривень, на два дні – 185 гривень. Дітям до 12 років – безкоштовно. При оплаті на сайті касового оператора потрібно вибрати віртуальну картку, на яку зарахована «ковідна» тисяча.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, у якому стані сім'я, яка напередодні отруїлася чадним газом на Волині
Наступна новина У парк 900-річчя Луцька хочуть вкласти 40 мільйонів гривень
Останні новини
Схожі новини