Повідомили, як працюватимуть банки під час свят

Повідомили, як працюватимуть банки під час свят

З 30 грудня до 8 січня графік роботи банківських відділень буде змінений.

Але банки мають забезпечити безперебійну роботу банкоматів, підкріплення їх готівкою різних номіналів для обслуговування клієнтів, – інформує прес-служба НБУ.

1 та 8 січня 2018 року СЕП, система електронної пошти Національного банку України, депозитарій Національного банку України, Система СЕРТИФ, Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку України, система з купівлі та продажу кредитних ресурсів у національній валюті на міжбанківському кредитному ринку України “КредІнфо2”, Автоматизована інформаційна система “Реєстр договорів з нерезидентами 2” не працюють.

2 січня 2018 року банки працюватимуть без клієнтів і забезпечуватимуть комплекс робіт, пов’язаних із початком нового звітного року. Міжбанківські перекази коштів через СЕП у цей день не здійснюватимуться.

3 – 5 та 9 січня 2018 року СЕП і банківська система України працюють у звичайному режимі.

Із 29 грудня 2017 року до 3 січня 2018 року включно діятиме офіційний курс гривні до іноземних валют та банківських металів, установлений Національним банком України 28 грудня 2017 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чим ківі корисний для здоров'я
Наступна новина Генпрокурор зізнався, що він лобіював кандидатуру Коломойського на пост голови Дніпропетровщини
Останні новини
Схожі новини