Повідомили, за яких умов запровадять дистанційне навчання у Луцьку

Повідомили, за яких умов запровадять дистанційне навчання у Луцьку
Фото ілюстративне

У випадку, якщо на Волині з 1 вересня встановлюється рівень епіднебезпеки, вищий за зелений, то в закладах освіти запроваджується дистанційне навчання, якщо колектив закладу освіти не вакцинований на 80%.

Про це в інтерв’ю ІА «Конкурент» розповів начальник департаменту освіти Луцької міської ради Віталій Бондар.

«Є перестороги, ситуація дійсно напружена. Бачимо, що сусідні держави мають величезні проблеми з поширенням штаму Дельта. Тож МОЗ України говорить про песимістичні акценти і прогнози щодо цього, тому ми повинні бути готові», – зазначив посадовець.

Віталій Бондар наголосив, що керівники закладів освіти проводили роботи щодо інформування про необхідність щеплень серед педагогічних та технічних працівників закладу. Зазначає, що санітарна свідомість працівників на високому рівні.

«Якщо виникає потреба, то департамент освіти може допомогти в організації щеплень тих працівників, які цього ще не зробили. Але ми нікого не можемо змусити вакцинуватися», – наголосив Віталій Бондар. 

Читати також: Нинішнім 40-річним пенсія від держави не світить, – міністр фінансів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинському лісі помітили ведмедя
Наступна новина У Луцьку вшанують захисників України. Де та коли
Останні новини
Схожі новини