Пояснили, чому розпалася фракція Ляшка у Волинській облраді

Пояснили, чому розпалася фракція Ляшка у Волинській облраді
Юрій Ройко

Колишній очільник фракції «Радикальна партія Олега Ляшка», яка розпалася сьогодні, Юрій Ройко назвав причину свого виходу з цього формування.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Нагадаємо, 20 грудня стало відомо, що Юрій Ройко та Анатолій Грицюк вирішили подали заяви на вихід з фракції «Радикальна партія Олега Ляшка». 

«Сьогодні відбулася незграбна спроба узурпувати фракцію Радикальної партії Олега Ляшка у Волинській обласній раді. Група депутатів - Микола Буліга, В'ячеслав Богдан та Сергій Котюк без будь-яких попереджень і погоджень зі мною як головою фракції, керівництвом обласної парторганізації Олега Ляшка здійснили спробу звільнити мене з голови фракції і виключити з фракції Анатолія Грицюка», – написав Ройко. 

Він зазначив, що на місцевих виборах 2015 року ці люди використали партійні прапори «лише з однією ціллю - по партійних списках потрапити до обласної ради».

«Ці люди, обрані від Радикальної партії, не приймали будь-якої участі в партійному житті.
Більше того, вони ніколи не приховували своєї відвертої співпраці з провладною фракцією БПП «Солідарність» у Волиньраді», – додав екс-голова фракції «Радикальна партія Олега Ляшка».

«Тому в мене та Анатолія Грицюка не було іншого виходу, як вийти з фракції, розформувати її задля того, щоб не дати можливості використовувати трибуну фракції Радикальної партії Олега Ляшка для підспівування і підтримки президенської партії», – йдеться у повідомленні.

Ройко нагадав, що Грицюк є кандидатом на голову Ківерцівської міської ради від «Радикальної партії Олега Ляшка» на виборах 23 грудня. 

«Колишні колеги намагались використати цю ситуацію для дискредитації кандидата від «Радикальної партії», який є єдиним і головним опонентом висуванцю, якого підтримує влада», – написав Юрій Ройко. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Петра Савчука виключили з фракції «УКРОПу» в облраді
Наступна новина На Волині суха верба зацвіла «котиками»
Останні новини
Схожі новини