Терорист у Луцьк кидав не гранати, а, ймовірно, вибухопакети. Це безпечніше: нема осколків

Терорист у Луцьк кидав не гранати, а, ймовірно, вибухопакети. Це безпечніше: нема осколків

Вибухи, які чули місцеві жителі біля місця захоплення заручників в центрі Луцька, можливо були викликані вибуховими пакетами, які з вікон викидав злочинець.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в ефірі каналу "Україна 24", передає УНН.

"Я думаю, що це щось на зразок вибухових пакетів, які не осколкові вибухові пристрої", - сказав Геращенко.

На уточнююче запитання журналіста про те, чи йде мова про предмети, які загарбник викидає з вікон, Геращенко відповів: "Так".

Коментуючи існування другого вибухового пристрою, згаданого злочинцем, заступник голови МВС зазначив, що ця інформація поки не знайшла підтвердження.

"У нас поки немає підтвердження, що існує другий вибуховий пристрій, яким він може керувати дистанційно. Поки немає інформації про його місцезнаходження, оскільки було сказано абстрактно, що такий пристрій є. Ми вивчаємо шляхи проходження даного правопорушника в надії знайти зачіпку де, можливо, такий пристрій стояв", - повідомив він.

Нагадаємо, 21 липня в Луцьку невідомий захопив автобус «Берестечко-Краснилівка» із людьми. Поліція оголосила в місті план «Заручник», центр Луцька перекрили, на місце подій прибула бронетехніка та військові. Згодом терорист висунув вимоги через одну зі своїх сторінок у соцмережах.

«Першому» вдалося поспілкуватися із однією із заручниць (лучанка сама вийшла на зв’язок із редакцією) та з чоловіком, який назвався Максимом Плохим.

Стало відомо справжнє ім’я терориста та деталі з його біографії.

До Луцька прибув міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

ЧИТАТИ УСІ НОВИНИ ПРО ЛУЦЬКОГО ТЕРОРИСТА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Я особисто готовий на багато що», — Шмигаль про теракт у Луцьку
Наступна новина Терор по-луцьки, або Хто такий Максим Кривош? Тільки важливі факти
Останні новини
Схожі новини