Позачергових виборів міського голови у Луцьку не буде, – нардеп

Позачергових виборів міського голови у Луцьку не буде, – нардеп

Народний депутат ВО «Самопоміч» Тетяна Острікова вважає, що позачергових виборів міського голови у Луцьку не буде.

Про це йшлося 11 травня під час медіа-каві з нардепами, інформує Сфера-TV.

«Дострокових виборів мера Луцька не буде. Це не вигідно сьогодні людям, які не хочуть нести відповідальність за свої дії, а хочуть мати доступ до ресурсів, грошей, до розподілу землі і майна», – зазначила Тетяна Острікова.

Така ситуація буде мати великі наслідки, вважає її колега народний депутат Роман Семенуха. Адже кожен мер займається питанням залучення кредитів, реалізацією тієї чи іншої програми, енергозбереження, реконструкції.

«Якщо прикордонний обласний центр не має легітимного керівника, тоді з ким говоритиме будь-який кредитор, який готовий інвестувати в інфраструктуру. Фактично відбулося рейдерське захоплення міської ради», – сказав Роман Семенуха.

Згадали на зустрічі і звернення голови Волинської обласної ради до польського посла щодо митних питань. Народні депутати вважають, що Ігор Палиця не знає законів і займається не тим, що потрібно.

До слова, Тетяна Острікова нещодавно очолила Волинський осередок «Самопомочі».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волині виділили понад 50 тисяч доз вакцини від кору
Наступна новина У двох об'єднаних громадах Волині вибори можуть оголосити найближчим часом
Останні новини
Схожі новини