Пожежників до луцької піцерії викликала відвідувачка, щоб не платити за замовлення

Пожежників до луцької піцерії викликала відвідувачка, щоб не платити за замовлення
Жінка розробила «хитрий» план, бо не хотіла платити. Фото - ІА ВолиньPost

Аби не платити за бенкет у піцерії «Теревені», нетвереза відвідувачка викликала пожежників. Таким чином вона хотіла відвернути увагу персоналу та втекти.

«Хитрий план», який, утім, не вдався, лучанка «розробила» після цілоденного перебуванні у стінах закладу, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Розважаючись у піцерії на проспекті Молоді, 14, з самісінького ранку, відвідувачка побенкетувала на кругленьку суму. Зрозумівши, що платити доведеться чимало, зателефонувала на гарячу лінію ДСНС у Волинській області й повідомила, що у піцерії – пожежа.

Нагадаємо, на місце події прибуло три екіпажі рятувальників, однак з’ясувалося, що виклик був хибним.

Тож, виявивши, що пожежі немає, рятувальники звернулись до працівників закладу, а ті, своєю чергою, викликали поліцію.

Зі слів поліцейського, «винахідниці» загрожує відповідальність перед законом згідно зі статтями 178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) та ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Трошки згодом «винуватицю свята» таки знайшли неподалік від піцерії. На перший погляд, жінка була у нетверезому стані й поводила себе неадекватно, постійно погрожуючи працівникам поліції то «податковою», то «побитою камерою».

Працівники поліції відвезли «хитру» лучанку на експертизу в наркодиспансер.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Планшети і телевізори серйозно шкодять дітям, – учені
Наступна новина Як лучани вшановували героїв Крут. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини