Бізнес і фіскали: позицію Волиньради щодо податківців почули в Києві

Бізнес і фіскали: позицію Волиньради щодо податківців почули в Києві

Сьогодні 3 грудня голова Волинської облради Григорій Недопад спільно із депутатом Ігорем Лехом із робочим візитом перебувають в Києві.

Як інформує пресслужба облради, на виконання п.3 рішення обласної ради від 03 листопада 2022 року № 19/2 «Про роботу в. о. начальника, заступника начальника Головного управління ДПС у Волинській області Лисеюка Сергія Миколайовича» голова обласної ради провів зустріч із виконувачкою обов'язків голови Державної податкової служби України Тетяною Кірієнко, щоб персонально донести до керівництва ДПС України позицію Волинської обласної ради.

Нагадаємо, волинським парламентом роботу очільника головного управління ДПС у Волинській області Сергія Лисеюка визнано незадовільною. Окрім того, депутати вирішили звернутися до Президента України, Кабінету Міністрів України, керівництва Державної податкової служби України щодо невідповідності його займаній посаді.

«Сподіваюсь, що за результатами нашої розмови та наведеними численними фактами податкового свавілля у нашому регіоні керівництвом Державної податкової служби будуть зроблені правильні висновки та прийняті відповідні, у тому числі й кадрові рішення», –  наголосив голова обласної ради Григорій Недопад підсумовуючи візит.

Нагадаємо, через скарги підприємців на тиск податкової при обласній раді створили робочу групу. 3 листопада пояснення керівника податкової служби планували заслухати на сесії, проте він не прийшов, а також відмовився це робити на своєму робочому місці, коли туди прийшли депутати.

Під час 19-ої позачергової сесії депутати визнали незадовільною роботу виконувача обов’язків керівника податкової служби в області Сергія Лисеюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Поки депутати нагнуті, не буде порядку». У Волиньраді обурилися роботою податківців.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Війна забрала життя ще одного лучанина
Наступна новина Україна повернула з російського полону ще 50 захисників. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні