«Прагну разом з колегами працювати над відновленням України», - рятувальник з Волині

«Прагну разом з колегами працювати над відновленням України», - рятувальник з Волині

Андрій Павлович вже 10 років несе службу в аварійно-рятувальному загоні спецпризначення.

Про рятувальника розповідають на фейсбук-сторінці ДСНС Волині.

Андрій очолює аварійно-рятувальну частину з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. У його підпорядкуванні – понад 60 рятувальників. Ці люди виконують різні аварійно-рятувальні роботи: ліквідовують наслідки аварій, дорожньо-транспортних пригод, стихійних лих, руйнувань, розгортають мобільні пункти незламності, пересувний пункт управління, забезпечують електроживлення об'єктів критичної інфраструктури, очищають воду різного ступеня забруднення. І це далеко не повний перелік.

Саме зараз, коли публікуємо цей текст, Андрій Павлович з колегами працюють на Ковельщині - ліквідовують наслідки ДТП за участю автовоза.

З початком повномасштабного вторгнення до переліку завдань додалися виїзди на ліквідацію наслідків ворожих атак на область. Рятувальники гідно тримають удар - завжди в авангарді тих, хто прибуває до місця лиха і допомагає людям.

«Один в полі не воїн, - підкреслює Андрій Павлович. – Результат усіх операцій – це завжди сукупність командних зусиль. На цьому тримається наша служба».

Успішно долати надзвичайні події рятувальникам допомагає техніка. Автопарк аварійно-рятувального загону налічує майже пів сотні автомобілів різного призначення. Серед них чимало новітніх зразків. Усі без винятку автомобілі перебувають у справному стані й готові будь-якої миті до залучення.

Сил і засобів волинських рятувальників вистачає, аби працювати ще й на південних і східних рубежах нашої держави - долати наслідки російської агресії, допомагати населенню і силам оборони України, доправляти тонни гуманітарних вантажів.

«Після нашої перемоги, просто буду радіти життю, - ділиться планами на майбутнє Андрій Павлович. - І понад усе прагну разом з колегами працювати над відновленням України, аби жодні руйнування не нагадували про те, що на нашій землі топталася кацапська орда».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Понад 500 білих грибів: волинянка похизувалася результатом «тихого полювання»
Наступна новина У Луцьку судять лікарку та її спільників за допомогу ухилянтам
Останні новини
Схожі новини