Працівника патрульної поліції Волині, якого зловили п'яним за кермом, поновлять на посаді

Працівника патрульної поліції Волині, якого зловили п'яним за кермом, поновлять на посаді
Фото - Дніпроград

Суд поновив на посаді працівника управління патрульної поліції, луцького майора Андрія Березюка, якого минулоріч зловили п’яним за кермом.

Про це йдеться у в рішенні Львівського апеляційного адміністративного суду від 17 січня, пише ІА Конкурент.

Нагадаємо, Андрій Березюк працював начальником автотранспортного господарства Управління патрульної поліції Волинської області.  У лютому минулого року його затримали п’яним за кермом. Проходити огляд на стан алкогольного сп'яніння він відмовився, під час оформлення протоколу вживав нецензурну лексику, ображав патрульних та намагався скористатися службовим становищем.

Пізніше його звільнили з посади начальника сектору транспортного забезпечення УПП у Волинській області.

У рішення йдеться, що Львівський апеляційний адміністративний суд частково задовольнив скаргу і постановив поновити Андрія Березюка на посаді начальника автотранспортного господарства Управління патрульної поліції Волинської області, а також призначив суму виплат за два попередні місяці до звільнення в розмірі 20 тисяч гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкрили новий барбершоп
Наступна новина Дороги Волині засніжені і слизькі
Останні новини
Схожі новини