Стало зле: волинські патрульні допомогли чоловікові із хворим серцем

Стало зле: волинські патрульні допомогли чоловікові із хворим серцем

«Хлопці, допоможіть, серце схопило», – з такими словами сьогодні до патрульних Валентина Каштеляна та Іван Савицького звернувся чоловік.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волині.

Інспектори саме контролювали швидкість за допомогою приладу TruCam на автодорозі поблизу села Дерно, коли до них підійшов місцевий житель і повідомив, що почувається зле. У громадянина боліло серце, тож він попросив поліцейських допомогти йому та підвезти до найближчого медзакладу.

Звісно ж патрульні не відмовили чоловіку та доставили у місцеву амбулаторію, де його оглянув лікар. Після прийому пана привезли назад додому. На щастя, його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

«Бажаємо чоловіку міцного здоров’я та дякуємо йому за довіру до нашої служби. Іншим громадянам ще раз нагадуємо, що у випадку складних ситуацій ви завжди можете звернутися на лінію 102 або безпосередньо до патрульних», – додають правоохоронці.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув Герой з Луцька Олександр Чертілін
Наступна новина У Ковелі провели в останню дорогу Володимира Лучиновича та Олександра Берегу
Останні новини
Схожі новини