За добу на Волині патрульні спіймали трьох чоловіків з наркотиками. ФОТО

За добу на Волині патрульні спіймали трьох чоловіків з наркотиками. ФОТО

На Волині впродовж останньої доби патрульні поліцейські виявилит трьох громадян, які мали з собою, ймовірно, наркотичні речовини.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині. 

Перший випадок трапився у Луцьку, на вулиці Замковій. Патрулюючи місто, інспектори звернули увагу на чоловіка в брудному одязі. Під час перевірки документів стало відомо, що цей 27-річний громадянин раніше притягувався до відповідальності за наркозлочини. Патрульні вирішили провести щодо нього поверхневу перевірку та виявили два пакетики: один – з речовиною зеленого кольору природного походження, інший – з речовиною білого кольору невідомого походження.

Ще про двох підозрілих чоловіків патрульним повідомили небайдужі громадяни. Заявники розповіли, що в одному з дворів на вулиці Прогресу у Луцьку невідомі особи носять з собою шприци. Патрульні виїхали за вказаною адресою та виявили громадян, які підпадали під орієнтування. Під час спілкування з поліцейськими один з них викинув на землю шприц з невідомою речовиною.

А в Ковелі, на вулиці Заводській, екіпаж патрульних зупинив 34-річного чоловіка. Під час поверхневої перевірки у нього поліцейські виявили згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору. Ще в одному згортку інспектори виявили зерна, які зі слів самого громадянина, були насінинами коноплі.

У всіх випадках на місце події патрульні викликами слідчо-оперативну групу, адже за зберігання наркотичних речовин передбачена кримінальна відповідальність.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пліснява, сморід і підтопленні кімнати: що показала перевірка помешкань для переселенців на Волині
Наступна новина «Вдячна Богу, бо справді була «за мужем»: дружина поділилася спогадами про загиблого воїна з Волині
Останні новини
Схожі новини