Працівники Луцької міськради скинулись на 10 авто для військових. ФОТО

Працівники Луцької міськради скинулись на 10 авто для військових. ФОТО

Автопарк українських військових поповнився ще на 10 автомобілів. Їх придбали за кошти працівників Луцької міської ради, які ті здають як одноденний заробіток. Більшість куплених машин мають підвищену прохідність, є також мікроавтобус.

Про це інформує пресслужба Луцької міської ради. 

Луцький міський голова Ігор Поліщук особисто оглянув автівки і зазначив, що авто найчастіше просять з передової:

“Придбали десять автомобілів за кошти наших працівників, зібрані за останні три місяці. На автомобілі нині є найбільший запит, тому вирішили зібрати кошти. Зібрали півтора мільйона гривень. Таким чином намагаємось підтримати наших воїнів, тому що нині в умовах снігу, а іноді й болота, автомобілі дуже важливі на фронті, адже воїнам треба швидко рухатись, щоб оперативно виконувати завдання”.

Авто будуть передані для потреб 14-ї та 65-ї бригад, 32 реактивного артилерійського полку, нашої 100 бригади ТРО, ДУК ПС, ОЗСП “Любарт” та батальйону “Сонечко”.

З доставкою авто з-за кордону допоміг секретар міської ради Юрій Безпятко. У п'ятницю частину автомобілів повезе на фронт член виконавчого комітету, волонтер Сергій Балицький, який також роздобув вісім запасних комплектів гуми на ці автомобілі.

Позашляховики та бус пройшли технічне обслуговування, щоб приїхати на передову та відразу виконувати свої завдання. Всього працівники міської ради з початку повномасштабного вторгнення пожертвували для потреб військових понад 4 мільйони гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми не круті перці, які нічого не бояться», – голова громади біля кордону з білоруссю

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ми не круті перці, які нічого не бояться», – голова громади біля кордону з білоруссю
Наступна новина Обшуки в Зимненському монастирі на Волині: перевірили також 40 працівників сільради. ФОТО, ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини