Працівники ВНУ віддадуть частину зарплати на потреби армії

Працівники ВНУ віддадуть частину зарплати на потреби армії

Працівники Волинського національного університету імені Лесі Українки віддадуть частину заробітної плати на потреби українських захисників.

Таке рішення ухвалили під час засідання вченої ради закладу вищої освіти, – інформує пресслужба університету.

Під час засідання вченої ради ректор Університету Анатолій Цьось звернувся до присутніх зі зверненням про перерахування одноденного заробітку на потреби Збройних сил України.

«Ми живемо і хочемо жити у вільному європейському суспільстві, європейській державі, тому від того, наскільки швидко українська армія зупинить і переможе ворога, залежить ефективність нашої діяльності, майбутнє нашої держави. Нам кожному треба максимально сприяти й робити все, щоб перемога України була якомога швидшою. Тому пропоную одноденний заробіток перерахувати на офіційні рахунки ЗСУ», – сказав ректор.

Анатолій Васильович розповів, що до нього з такими пропозиціями зверталися працівники. Зокрема, нещодавно перерахувати частину зарплати для ЗСУ запропонували представники географічного факультету.

Члени вченої ради підтримали таку пропозицію.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині дитсадки поки не відкриватимуть, - військова адміністрація
Наступна новина В Ірпені знайшли закатованих і зґвалтованих росіянами дітей
Останні новини
Схожі новини