Презентували роботу Субпроекту Світового Банку на Волині. ВІДЕО

Презентували роботу Субпроекту Світового Банку на Волині. ВІДЕО

Своєрідний Електронний мозок з'явиться на Волині. Мова йде про медичну інформаційну систему, яка реєструватиме пацієнтів з серцево-судинними ризиками.

До слова, статистика таких захворювань в Україні, зокрема, з летальними випадками, не втішна - більше 60%, йдеться у сюжеті телеканалу Sfera-TV.

 Якщо дані про пацієнта уже будуть занесені в комп’ютер, то інформацію про стан його здоров’я можна буде знайти в потрібному місці і в будь-який час.

Робота в реєстрі – це перехід до електронної картки пацієнта. Сьогодні на Волині з таким реєстром працюють понад 600 медиків і кількість зареєстрованих пацієнтів перевищує 230 тис. Більше того, до нього підключені більшість медичних установ регіону. Спочатку планувалось створити реєстр кардіохворих, але згодом систему розширили максимально до потреб сімейного лікаря. Також, вона є досить захищеною, адже доступ до інформації про пацієнта мають лікарі лише в межах своїх повноважень.

Більше дивіться у сюжеті.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині очікують приїзд Президента Порошенка і зміну голови ОДА. ВІДЕО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 23 березня
Останні новини
Схожі новини