Президент закликав «слуг народу» проявляти ініціативу - виступ на з'їзді партії

Президент закликав «слуг народу» проявляти ініціативу - виступ на з'їзді партії

Нині для України надважливими є закони для завершення земельної реформи, децентралізації, запровадження народовладдя. Про це на XI з’їзді партії «Слуга Народу» заявив Президент України Володимир Зеленський.

Президент закликав представників команди у регіонах проявляти ініціативу та змінювати на краще свою громаду, село, місто, регіон. Адже для реалізації ідей є всі необхідні повноваження, кошти та інші ресурси.

«Давайте пам’ятати, що саме з тисяч маленьких змін на місцях складаються глобальні зміни в країні», – заявив Володимир Зеленський.

Президент наголосив, що завдяки підтримці українців нова влада за два роки вже зробила те, чого попередні політики не спромоглися зробити. Хоча за цей час довелося працювати в умовах війни, пандемії коронавірусу, світової кризи, а також долати супротив старої системи.

«Моя позиція – проста й незмінна: не важливо, хто проти нас, важливо – за кого ми. А це – понад 40 мільйонів громадян України. І завдяки їхній підтримці менш ніж за два роки ми зробили те, що інші політики десятиліттями обіцяли, а потім благополучно «зливали», – зазначив він.

За матеріалами сайту партії «Слуга народу»
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вдома... не краще. Скільки українців планують закордонні заробітки цьогоріч
Наступна новина Померла викладачка технічного університету
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні