Прийди хоч у сні, - мама померлого від раку волинянка Роми Гальчика

Прийди хоч у сні, - мама померлого від раку волинянка Роми Гальчика

Мама онкохворого Роми Гальчика з Волині, який помер влітку минулого року, написала зворушливий пост.

Допис Світлана Гальчик розмістила у Фейсбуці.

«Куди ти так дивишся, рідний? Невже ти все знав? Невже ти знав , що підеш від нас? Рідненький... Душа рветься до тебе... Чому? Що ми пропустили? Що зробили не так? Я так багато тобі хочу сказати, я просто хочу тебе обійняти, побачити на хвилину... Як ти там? Нам погано, дуже, погано без тебе... Я так тебе люблю, всім серцем, рідний мій, синок... Ти пішов, без тебе пустка... Я стільки наробила дурниць, пробач, бо я собі не можу... Прийди хоч в сні, хоч в сні тебе обійму, рідний... Чому? Стільки болі і страждань, ти все терпів, плакав , але терпів... Ти приклад для багатьох, як і всі дітки, що зараз з тобою... Наші ангелочки.... Прийди хоч в сні... Скажи мені як ти?!?! Я не можу жити без тебе...»

Нагадаємо, 3-річний хлопчик з Нововолинська боровся зі злоякісною пухлиною головного мозку. Лікування у турецький клініці не принесло бажаних результатів, пухлина залишилася і з’явилися три нові в різних місцях голови. Турецькі лікарі підтвердили діагноз українських лікарів: 4-та стадія раку.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Які аналізи волиняни можуть зробити безплатно
Наступна новина Чому облгази нараховують волинянам незаконні кубометри. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини