«Прийшов час мені піти». Тренер «Волині» Андрій Тлумак заявив про відставку

«Прийшов час мені піти». Тренер «Волині» Андрій Тлумак заявив про відставку
Андрій Тлумак (фото із сайту ФК «Волинь»)

Головний тренер футбольного клубу «Волинь» Андрій Тлумак повідомив, що подає у відставку.

Про це він розповів на пресконференції після матчу в Харкові з «Металістом-1925». Відеозапис виступу Тлумака оприлюднили в YouTube, повідомляє Волинь24.

Тренер вважає, що «Волинь» у цьогорічному чемпіонаті грає гірше, ніж торік.

«Коли команда не грає той футбол, який би хотілося, значить, десь не так – немає такої іскорки в очах. Поки є ще шанс, я думаю, що, напевно, треба буде робити якісь зміни. І я дуже сильно з повагою ставлюся до нашої команди. І, напевно, прийшов час мені піти. Що, по-моєму, могло б спасти ситуацію, яка в грі», – сказав наставник «Волині».

На думку головного тренера, йому не вдається «зарядити» команду на результат.

«Я бачу, що в нас дуже кваліфіковані гравці, дуже хороша команда, але ми не граємо той футбол, який грали минулого року. Не граємо. Десь там епізодично якісь матчі видали хороші, але в загальному не те. Я то бачу. Тому, можливо, хтось другий нашу команду зарядить, щоби ми спасли ту ситуацію», – заявив Андрій Тлумак.

На запитання журналіста, чи це офіційна заява, що Андрій Тлумак йде з посади головного тренера «Волині», коуч «хрестоносців» відповів: «Я буду розмовляти з керівництвом. Буде приймати рішення керівництво, але моя позиція така».

Журналіст перепитав, чи це матч із «Металістом-1925» став підставою до такого рішення. 

«Ні-ні-ні. Я ж вам сказав, що були епізодично хороші матчі, але в загальному не те, що було минулого року. Минулого року все було зовсім інакше», – відповів Андрій Тлумак.

«Що вас тоді не влаштовує?» – не вгавав журналіст.

«Мене влаштовує все. Мене не влаштовує результат», – уточнив головний тренер «Волині».

На запитання, чи не могли стати підставою для ухвалення рішення про відставку «гравці, президент клубу, гроші», Андрій Тлумак повторив: «Ні. Я ж вам сказав, що я не можу дати ту іскру, яка повинна в тій команді бути. Я як головний тренер».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Скептикам довів, що немає нічого неможливого». Волинський фермер виростив 120 тонн кавунів
Наступна новина «Маємо переконати всіх, що вчитися на рік довше – це класно», – нова міністерка освіти
Останні новини
Схожі новини