Прикордонники Волині розповіли, з якими фальшивими документами ловлять на кордоні

Прикордонники Волині розповіли, з якими фальшивими документами ловлять на кордоні

За січень прикордонники Волинського загону виявили 60 фальшивих документів, з якими військовозобов’язані чоловіки намагались виїхати за межі країни

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

"Упродовж січня у пунктах пропуску інспектори виявили 60 фальшивок, які громадяни надавали для перевірки під час паспортного контролю. За липовими документами незаконно потрапити за кордон мали намір чоловіки, яким на період дії воєнного стану обмежено виїзд з України", – розвіли прикордонники.

Здебільшого прикордонники Волинського загону  виявляли ознаки підробок у військово-облікових документах. Рідше порушники використовували фальшиві пенсійні посвідчення, папери про бронювання військовозобов’язаних, довідки про перебування на консульському обліку. 

"Правопорушників притягнули до адміністративної відповідальності. А оскільки в діях громадян вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України, то про усі випадки виявлення підробок прикордонники повідомили співробітників Нацполіції", – кажуть у пресслужбі Західного регіонального управління ДПС.  

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вчителька з Волині отримала нагороду Міністерства освіти і науки України
Наступна новина Волинські рятувальники допомогли врятувати хвору жінку
Останні новини
Схожі новини