Принц Гаррі і Меган Маркл офіційно оголосили день весілля

Принц Гаррі і Меган Маркл офіційно оголосили день весілля

Син принцеси Діани, британський принц Гаррі і американська актриса Меган Марклодружаться 19 травня 2018 року. Про це офіційно заявив Кенсінгтонський палац, передає CNN.

На початку грудня пара відвідала їхній перший королівський захід у місті Ноттінгем, де їх зустріли прихильники.

У середу з'ясувалося, що принц Гаррі і Меган проведуть своє перше Різдво як пара разом з королевою Єлизаветою та іншими членами королівської сім'ї Британії, в королівському маєтку Сандрінгем.

Молоде подружжя буде жити в котеджі Ноттінгема на території лондонського Кенсінгтонського палацу, офіційної резиденції герцога і герцогині Кембриджської.

Пара вперше публічно повідомила про свої стосунки в інтерв'ю минулого місяця, коли Гаррі сказав, що його покійна мати, принцеса Діана, була б щаслива, побачивши його з Меган.

Роман 33-річного принца і його 36-річної обраниці триває вже 16 місяців. За словами Гаррі, вони з Маркл вперше зустрілися в липні 2016 року на «сліпому побаченні». Його організував спільний друг, чиє ім'я вони не стали розкривали. «Але це безперечно було заплановано», – зазначила Маркл.

Принц Гаррі зробив пропозицію в затишний вечір на початку листопада, в Нотінгемському котеджі, поділилася Маркл. Це було так мило, природно і дуже романтично. Він опустився на одне коліно, і зробив пропозицію. Я відповіла: «Можна, я скажу «так»?

Довгоочікувана церемонія відбудеться в церкві у Віндзорському замку, який служить резиденцією королів і фортецею вже 900 років. Зараз він використовується як приватний дім королеви Єлизавети ІІ, яка дозволила використати церкву для церемонії. Місце для прийому гостей ще не визначено.

Весілля, очевидно, відбудеться після народження третьої дитини в сімʼї принца Вільяма та Кейт Міддлтон.

Меган Маркл, американська актриса, має намір отримати британське громадянство після одруження. Однак цей процес займе кілька років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку розшукують водія, який втік з місця аварії
Наступна новина У Луцьку поліція зловила шахраїв
Останні новини
Схожі новини