Присягнули на вірність Україні: у Луцькому НТУ – випуск військової кафедри. ФОТО

Присягнули на вірність Україні: у Луцькому НТУ – випуск військової кафедри. ФОТО

Понад 70 юнаків і дівчат з Луцького національного технічного університету вчора, 29 липня, присягнули на вірність Україні та її народові. Це вже шостий випуск кафедри військової підготовки в ЛНТУ.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Волинської облради. 

Ректорка університету Ірина Вахович подякувала майбутнім офіцерам за їх вибір:

«Це вибір свідомих патріотів. Але, щоб ваш шлях був успішним, ви повинні мати дві складові: віру та вміння. Віру в Бога, в Україну, в перемогу, в своїх побратимів та рідних. Ви також повинні мати вміння, і я дуже сподіваюся, що військова кафедра цього навчила вас, бо ця наука не має права на фальш, адже ви відповідатимете за себе і за тих, хто поруч».

Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад зазначив, що Збройні Сили України отримають гідне поповнення.

«До великої війни українське військо становило 250 тисяч військовослужбовців, сьогодні ж наша армія налічує понад мільйон воїнів – вмотивованих і хоробрих. Певен, що ви обрали свій фах усвідомлено і якнайкраще прислужитеся своїй країні і народові у тяжкий час. Переконаний, що ви – офіцери – станете взірцем для бійців і грозою – для ворогів. Слава Україні і її воїнам! Ми обов’язково переможемо», - висловив упевненість Григорій Недопад.

Привітали поповнення лав військовослужбовців і командири частин різних родів військ, найкращим курсантам вручили подяки та грамоти.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку горіла багатоповерхівка. ВІДЕО
Наступна новина Слюсар, якого побив пʼяний чоловік у Нововолинську, – у важкому стані
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні