Слюсар, якого побив пʼяний чоловік у Нововолинську, – у важкому стані

Слюсар, якого побив пʼяний чоловік у Нововолинську, – у важкому стані

В місті Нововолинськ під час ліквідації пориву на водогоні побили слюсаря місцевого водоканалу. Чоловік нині у реанімації.

Про це пише Суспільне.

Нагадаємо, інцидент трапився  зранку, 29 липня. Слюсар вийшов на роботу у свій вихідний, щоб відновити водопостачання у кількох будинках міста. Під час виконання робіт на нього напав один із нетверезих жильців. 

 

Як розповіла у коментарі начальниця відділу комунікацій Нововолинської міськради Катерина Бонюк, станом на 30 липня стан комунальника залишається важким.

З місця пригоди комунальник потрапив у лікарню. "Хворий поступив у важкому стані, з ознаками черепно-мозкової травми, оглянутий нейрохірургом і залишається у реанімації", – сказав анестезіолог Нововолинської лікарні Віктор Пасічник.

За побиття слюсаря нетверезого чоловіка затримали правоохоронці, – сказала Катерина Бонюк. Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. 

В Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за статтею 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про нанесення тяжких тілесних ушкоджень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Присягнули на вірність Україні: у Луцькому НТУ – випуск військової кафедри. ФОТО
Наступна новина «Називали зрадником»: сім’я воїна з Волині зазнала цькування від односельців
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні