ПриватБанк допоможе волинянам придбати або продати авто онлайн

ПриватБанк допоможе волинянам придбати або продати авто онлайн

ПриватБанк подбав про те, як зробити покупку та продаж автомобіля максимально зручними, створивши інтернет-майданчик auto.pb.ua.

Сайт працює з лютого і вже реалізував майже 300 автомобілів. На інтернет-майданчику представлені всі регіони України, в тому числі й Волинь. У базі - до 1,5 тисячі авто: як нових, так і вживаних.  Автомобілі всіх популярних моделей, ціни - на будь-який гаманець. Більше того, є можливість придбати авто у розстрочку.

“На сайті auto.pb.ua вказано як загальну вартість автомобіля, так і розмір платежу за програмою фінансового лізингу. Для купівлі автомобіля достатньо обрати модель та внести аванс, - розповідає Олександр Мамчич, керівник напрямку споживчого кредитування Північно-Західного РУ ПриватБанку. - Сайт також позбавляє зайвих клопотів продавців вживаних авто. Для виставлення авто на продаж потрібно лише подати заявку на сайті. Все інше зроблять спеціалісти банку в регіоні”.

Нагадаємо, отримати фінансову підтримку від ПриватБанку на придбання автомобіля можна за програмою «Авто у розстрочку».  Вона поширюється як на нові авто, так і на вживані. Перший внесок становить від 10%, угода укладається на термін до 7 років. Відсоткова ставка – від 0,01%, в залежності від розміру першого внеску. 

За умовами договору банк не може підвищити в односторонньому порядку процентну ставку із розстрочки, яку клієнт вже оформив. Це додатковий захист і гарантії для бажаючих придбати авто. 

Дізнатися більше про всі можливості покупки авто, а також розрахувати платіж можна самостійно - на офіційному сайті банку. Або за допомогою фахівців - завітавши до одного з відділень ПриватБанку на Волині, чи зателефонувавши за номерами: 0682724049 - Юлія Демкович, 0952003289 - Ігор Хоровець.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Паралельний підрахунок голосів: Гузь перемагає з відривом у 40 %
Наступна новина Порахували третину голосів: Рубльов удвічі випереджає Мартиняка
Останні новини
Схожі новини