ПриватБанк планує в 2018 році отримати понад 4 млрд грн прибутку

ПриватБанк планує в 2018 році отримати понад 4 млрд грн прибутку

ПриватБанк планує отримати понад 4 млрд грн прибутку за результатами роботи в 2018 році. Як повідомила прес-служба банку, такі показники прибутку закладено в бюджеті ПриватБанку, що затверджений 18 грудня Наглядовою радою ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК».

Згідно з документом, наступного року ПриватБанк залишиться номером один за обсягами залучення коштів клієнтів. Також заплановано зростання якісного кредитного портфеля за рахунок участі в державних кредитних програмах, подальшої підтримки розвитку малого та середнього бізнесу, активного просування програм споживчого кредитування населення.

Протягом наступного року банк планує забезпечити рівень регулятивного капіталу близько 15 млрд грн з адекватністю в межах 14–15%. Найбільший державний банк залишиться й найбільшим платником податків до бюджету України, збільшивши розмір бюджетних платежів до 11 млрд грн.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян закликають не їхати на заробітки. ВІДЕО
Наступна новина Творець біткоїна увійшов у ТОП-50 найбагатших людей світу
Останні новини
Схожі новини