Приватний будинок під Луцьком: купіть нове житло, де є все необхідне. ФОТО

Приватний будинок під Луцьком: купіть нове житло, де є все необхідне. ФОТО

У селі Боратин під Луцьком Будівельна компанія «Інвестор» зводить комплекс з трьох приватних двоповерхових будинків: кожен з них можна купити вже, не чекаючи, доки будівництво завершать і ціна виросте.

Будинки зводять у новому і облаштованому районі Боратина, неподалік від амбулаторії і школи, у зручному тихому районі з хорошим доїздом.

ЕКОНОМИТЬ ТЕПЛО І ГРОШІ

Стіни – з червоної керамічної цегли, утеплення – з товстих 12-сантиметрових пінополістирольних плит і 12-сантиметрового шару мінвати.

У будинку –  сучасний котел Bosh, радіатори опалення, усі комунікації.

Будинки обладнані автономною системою водопостачання та каналізації. Тому з комунальних платежів господарі платитимуть лише за газ та електроенергію.

 ГОТОВИЙ БЛАГОУСТРІЙ

У ціну будинку уже входить споруджений паркан і встелене бруківкою подвір'я. Ділянка – 8 соток.

Окремий «шик» будинку – простора крита тераса, на якій буде зручно облаштувати літню зону відпочинку з обіднім столом чи м'якими кріслами.

ПРОДУМАНЕ ПЛАНУВАННЯ

Будинок – двоповерховий. На першому поверсі – кухня, санвузол і простора вітальня. А також – внутрішній перехід у гараж.

На другому – просторий хол з вікном і чудовим краєвидом, санвузол і чотири кімнати, в яких можна облаштувати і спальню, і дитячку, і робочий кабінет.

Загальна площа помешкання з гаражем – 175,94 кв. м.

ВИГІДНА ЦІНА

$67 000 (ціна без котла та радіаторів, внутрішніх робіт, розведення каналізації та електрики по будинку), або  $380 за один квадратний метр.

$79 000 (з уже встановленим двоконтурним газовим котлом, радіаторами опалення, розведеними каналізаційними мережами та електрикою, чистовою стяжкою та штукатуркою), або  $450 за один квадратний метр.

Можливе відтермінування до 12 місяців з першим внеском від 40%.

Здача першого будинку – уже в кінці 2018 року!

Телефонуйте: (066) 988 75 71, (096) 030 20 10.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Топ-10 найпопулярніших у світі смартфонів
Наступна новина У Луцьку на розі вулиць – каналізація без люка
Останні новини
Схожі новини