Призначили нового головного поліцейського Луцького району. Хто це?

Призначили нового головного поліцейського Луцького району. Хто це?

Сьогодні 13 серпня 2020 року в приміщенні Луцького районного відділення поліції Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області відбулось представлення нового керівника відділення поліції - Євтушика Михайла Миколайовича. На заході був присутній перший заступник голови Луцької райдержадміністрації Олександр Озінович.

Про це повідомили на сайті Луцької РДА.

Олександр Михайлович  побажав новопризначеному керівнику успіхів у роботі, ефективної подальшої співпраці з громадськістю, органами влади, колегами.

Довідка: Михайло Євтушик 1979 року народження, закінчив Київський національний університет внутрішніх справ. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1999 році рядовим міліціонером. Службу проходив на посадах начальника відділення кримінальної міліції у справах неповнолітніх Ковельського міського відділу УМВС у Волинській області та першого заступника начальника відділу-начальника кримінальної міліції Турійського районного відділу УМВС у Волинській області.
До призначення в Луцький район працював на посаді начальника Млинівського відділення поліції Дубенського відділу поліції ГУНП у Рівненській області.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні знову понад півтори тисячі нових хворих на коронавірус. На Волині — 85
Наступна новина Волинянину, який виконував «Смуглянку», відмовили в Нацвідборі на дитяче Євробачення
Останні новини
Схожі новини