Лідер «Фіолету» восени видасть книгу віршів

Лідер «Фіолету» восени видасть книгу віршів

Цієї осені вийде друком збірка поезій фронтмена гурту «Фіолет» Сергія «Колоса» Мартинюка.

Книгу видасть харківське видавництво «Фабула», яке торік опублікувало його дебютний роман «Капітан смуток». Про це автор розповів під час гутірки на «Бандерштаті». До слова, Сергій Мартинюк також є артдиректором цього фестивалю.

Він розповів, що довго не міг наважитися видати друком поезії, бо не вважав їх «вартим того, щоб витрачати папір».

«Вірші для мене завжди були не більше, як особистісними рефлекціями: написав і – все, далі не цікаво. Якщо з музикою і піснями мені завжди цікавив фідбек, я довго болісно реагував на критику, то від віршів мене рідко коли цікавили відгуки. Задоволення приносив сам процес написання. А зараз я відчув, що вже назбиралася та кількість віршів, якими я готовий поділитися зі світом і з шанувальниками «Фіолету», – поділився автор.

До збірки ввійдуть вибрані вірші, написані протягом останніх років.

«Деколи здається: який світанок, які емоції… Здається, що ти все це зараз опишеш так, як це ніхто ще не робив до тебе. Але сідаєш за папір і – бракує слів. Бувають моменти у житті, коли ти не здатен знайти слова чи для віршів, чи для людей. Але це не криза, це – нормально. Інколи треба робити паузи і мовчати», – розповів «Колос».

Раніше, Сергій Мартинюк розповідав, що пише другий роман, який буде присвячений закулісному життю музикантів та місту Луцьк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Богдан написав заяву на звільнення. Зеленський це підтвердив
Наступна новина Хто керуватиме в Прилуцькому, якщо село приєднається до Луцька
Останні новини
Схожі новини