Про досягнення та плани: у Луцькому НТУ провели звітну конференцію. ФОТО

Про досягнення та плани: у Луцькому НТУ провели звітну конференцію. ФОТО

Про успіхи, здобутки та плани на майбутнє йшлося 29 грудня під час звітної конференції у головному корпусі Луцького національного технічного університету.

Серед учасників заходу – ректор ЛНТУ Петро Савчук, директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський, директор «Західної Нафтової Групи» Юрій Корецький, декани факультетів.

Ректор Луцького НТУ Петро Савчук розповів, що університет робить та що буде робити задля успішної організації навчального процесу. 

«Ми хочемо бути успішним вишом. Регулярно відкриваємо нові спеціальності, даруємо студентам іменні стипендії, активно розвиваємо матеріально-технічну базу університету, модернізуємо навчальні корпуси», – заявив Петро Савчук.

Також ректор зауважив, що університет виграв 3 гранти, має високий відсоток випускників, які працевлаштовуються на престижних роботах, постійно діє програма обміну студентів. Петро Савчук запевнив, що все найкраще, що було створено Віктором Божидарником, неодмінно збереже та буде розвивати й надалі.

Ректор нагадав, що члени наглядової ради є успішними підприємцями і радо запрошують випускників Луцького НТУ до себе на практику.

«Ми завжди готові до співпраці зі студентами та випускниками», – зауважив директор БК «Інвестор» Андрій Разумовський.

Також на конференції розповіли про викладачів вишу та їхню діяльність.

«У нас на факультеті обліку та фінансів та на інших спеціальностях протягом трьох років реалізуються багато міжнародних проектів, в рамках яких викладачі з країн Європи викладали для луцьких студентів різні дисципліни», – розповіла декан факультету бізнесу Надія Хвищун.

До слова, на конференції представили звітну книгу «Луцький НТУ: результати та досягнення у 2017 році».

Текст і фото – Володимир Потрапелюк


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коли почнеться найперший у 2018 році метеоритний дощ
Наступна новина Вечірня ДТП у Луцьку: зіткнулися два легковика
Останні новини
Схожі новини