У Луцькому політесі влаштували масштабне свято для дітей. ФОТО

У Луцькому політесі влаштували масштабне свято для дітей. ФОТО

У Луцькому національному технічному університеті 3 червня відбувся ВундерKIDS 2023 – день дітей у ЗВО, гасло якого «Дитячому університету бути!».

Про це розповіли на сайті вишу. 

Із нагоди Міжнародного дня захисту дітей організація свята для малечі в ЛНТУ стало уже традиційним. Цього разу захід відбувся за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разoм», Волинської обласної Малої академії наук; Центру позашкільної освіти Волинської обласної ради.

Переступивши поріг університету, юні гості одразу отримали «студентський квиток» та «позначилися» патріотичним фейс-артом і тату.

Почесних гостей привітали ректор ЛНТУ Ірина Вахович та голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода.

Із вітальним словом виступила т.в.о. директора центру позашкільної освіти Волинської обласної ради Оксана Філіпчук, зазначивши, що колектив центру радий розділити свято, радість дитинства разом з ЛНТУ та дітлахами і запросити на свої яскраві локації:

«Сьогодні нелегкий час, але хлопці на передовій стоять для того, аби ми могли жити. Тому радійте, отримуйте гарні емоції і насолоджуйтесь сьогоднішнім святом».

А далі, кожен мав нагоду поринути у світ науки і побачити, що це дійсно цікаво, захопливо та круто! Отримати нові враження та емоції діти змогли відвідавши яскраві локації: Мульти-ляндію, Техно-ляндію, Диво-ляндію та Спорт-ляндію.

У рамках заходу діти знайомилися із мистецтвом, вчилися рахувати гроші та розвивали логіку, грали в ігри та розгадували ребуси, керували роботами та літальними апаратами, поринали в ІТ-технології, пізнавали магію світла і багато-багато іншого.

Вдалося дітлахам позмагатися й у патріотичному батлі. Вони продемонстрували свої знання про рідну державу – Україну і вразили кожного любов’ю до своєї землі. Кожен учасник, кожен наш юний гість був нагороджений подарунками.

У той же час, на вулиці дітлахів чекав пес-Патрон, гігантська панда та Лола, які уже воліли зібрати діток у запальні танці. Одночасно, представники ДСНС влаштували «FIRE_COMBAT_CHELENG», учасники якого змагалися у «пожежній» естафеті.

Під бульбашкове шоу, «покатушки» на баггі, солодке морозиво та найщиріші емоції, «маленькі студенти» стали учасниками справжньої української руханки та флешмобу. Насамкінець діти отримали приємні сюрпризи від ЛНТУ та партнерів заходу.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дочка полеглого Захисника з Волині просить присвоїти батькові звання Героя України
Наступна новина «Він на це заслуговує»: рідні загиблого волинянина просять присвоїти йому звання Героя
Останні новини
Схожі новини