У Луцькому університеті «гасили» пожежу. ФОТО

У Луцькому університеті «гасили» пожежу. ФОТО

У стінах ЛНТУ сьогодні відбулася умовна надзвичайна ситуація. Навчання проводили рятувальники, які ліквідовували загоряння в аудиторії університету та евакуйовували потерпілого.

Про це розповіли на сайті вишу. 

«Сьогодні було тренування на базі ЛНТУ. За сценарієм, в одній із аудиторій виникло загоряння. Тож адміністрація об’єкту передала виклик на гарячу лінію 101 та провела евакуацію. Після приїзду рятувальників, стало відомо, що в аудиторії знаходився один потерпілий. Тож підрозділом одразу була направлена ланка на рятування людини. В результаті, була здійснена евакуація потерпілого та ліквідація загоряння в аудиторії», - розповідає провідний інспектор Луцького районного управління ГУ ДСНС Владислав Самойленко.

Успішно здійснивши тренування, рятівники провели тематичну лекцію для працівників для студентів ЛНТУ. Лекція стосувалася правил безпеки в побуті.

Це, зауважує Владислав Самойленко, комплекс, який включає і правила пожежної безпеки, і дії при витоку газу і те, що зараз найактуальніше – дії, під час виявлення вибухонебезпечних предметів Другої світової війни та  сучасних, а також мін, що можуть бути приховані в дитячих іграшках, телефонах та інших цілком побутових речах.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хоче повернутися на передову: у Луцьку прооперували бійця, який отримав важке поранення
Наступна новина 1 380 сімей в області потребують підтримки: на Волині стартувала програма від ЮНІСЕФ
Останні новини
Схожі новини