Про що говорили на раді регіонального розвитку Луцького району. ВІДЕО

Про що говорили на раді регіонального розвитку Луцького району. ВІДЕО
Засідання відбулось у будинку культури села Піддубці. Скріншот з відеосюжету

У селі Піддубці відбулась рада регіонального розвитку Луцького району, де обговорили план з його розбудови на наступні три роки.

У заході взяли участь керівники сільських рад, голова Волинської ОДА Олександр Савченко та голова Луцької РДА Тарас Яковлєв, йдеться у сюжеті «Сфера-ТВ».

«Для нас це дуже хороша можливість зробити звіт для себе і для громади, скільки і чого було зроблено за період з 2015 по 2018 рік. Напрацювати та обговорити можливі напрямки розвитку на подальших три роки», – пояснив Тарас Яковлєв.

Однією з головних тем для обговорення стало об'єднання громад. Нині Луцький район - один з лідерів по Волині за кількістю утворених ОТГ. У районі вже сформовано шість громад, ще три утворять під час виборів 23 грудня.

«Практично 70 відсотків Луцького району вже будуть, так би мовити, покриті територіальними громадами. Залишається сім сільських рад, але сьогодні, в тому числі, ми їм дамо поштовх до того, аби спонукати  до подальшого об'єднання», – зазначив Тарас Яковлєв.

Раніше Ради регіонального розвитку були проведені в Ковельському, Володимир-Волинському, Турійському районах та на загальнообласному рівні.

Детальніше – у сюжеті.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На яких вулицях Луцька ускладнений рух. КАРТА
Наступна новина Вистава, солодощі та ігри: для дітей з усієї Волині влаштували свято. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини