Про що може свідчити відчуття постійного голоду

Про що може свідчити відчуття постійного голоду

Постійний легкий голод може бути сигналом про нестачу в організмі низки мікроелементів, зокрема, вітамінів, або про розвиток хвороб.

Про це розповіла лікар-дієтолог Людмила Бабич, передає 24 канал з посиланням на ГолосUA.

За її словами, люди споживають набагато більше їжі, ніж потрібно організму. Окрім того, значну частину спожитої їжі людина навіть не запам'ятовує.

Але гірше за це все може бути стан постійного відчуття голоду. Дієтолог зазначає, що це може бути сигналом прояву депресії або симптомами певних порушень в роботі організму.

Різке збільшення апетиту може свідчити про нестачу цинку в організмі. Тоді варто включити в раціон більше м'яса, печінки, морепродуктів та листових овочів.

Якщо ви не схильні до переїдання, але останнім часом постійно хочете щось з'їсти, швидше за все, це сигнал, що в організмі не вистачає кремнію. Включайте в свій раціон по жменьці горіхів і насіння щодня,
– зазначила Бабич.

А якщо у вас взагалі нема апетиту – це може бути пов'язане з психологічним станом та свідчити про нестачу деяких вітамінів і мікроелементів в організмі.

Зокрема, може бути харчовий аскетизм – нестача марганцю, вітаміну В1 і В2. Тоді варто щодня потроху їсти печінку і бобові, яловичину, свинину, м'ясо індика, нежирні сорти риби, мигдаль і волоські горіхи. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Працівників культури з Волині кличуть повчитися культурному лідерству
Наступна новина Волинян попереджають про високий ризик виникнення пожеж в області
Останні новини
Схожі новини