Працівників культури з Волині кличуть повчитися культурному лідерству

Працівників культури з Волині кличуть повчитися культурному лідерству

В Україні протягом року готуватимуть культурних лідерів.

Міністерство культури України спільно із Goethe-Institut в Україні оголошують відкритий конкурс із підготовки топ-менеджерів у галузі культури для об’єднаних територіальних громад та малих міст України.

Мета програми «Академія культурного лідера» — вдосконалення кваліфікації місцевих керівників галузі культури, зацікавлених представників бізнесу, громадянського суспільства та молоді, яка прагне працювати в органах місцевого самоврядування галузі культури та креативному секторі із використанням сучасних механізмів та кращих практик ЄС.

Тривалість курсу: з травня 2018 року до травня 2019-го.

Навчання проходитиме за п’ятьма  модулями: «Соціальні зміни та роль культурної роботи»; «Культурне управління 1: розробка стратегії»; «Культурне управління 2: Оперативне впровадження»; «Поточні теми розвитку культури» та «Завершення, зворотній зв'язок та сертифікація».

В ході навчання кожен учасник розроблятиме програму розвитку культурної політики та галузі культури у його міста чи ОТГ. У разі виконання всіх навчальних вимог та захисту програми розвитку учасник отримає сертифікат Мінкультури України.

Відбірковий етап здійснюється винятково в електронній формі — кандидати на участь в Академії мають надіслати відповідні документи електронною поштою на адресу [email protected] не пізніше 17-ої години 10 травня 2018 року.

Більше інформації шукайте за посиланням на сайті Асоціації міст України (АМУ):

Тамара ЗУБЕНКО, консультант з комунікацій Асоціації міст України, Волинське РВ АМУ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі поліцейські знищили наркотики
Наступна новина Про що може свідчити відчуття постійного голоду
Останні новини
Схожі новини