Про зайнятість, роботу та майбутнє: #4YouthLutskForum

Про зайнятість, роботу та майбутнє: #4YouthLutskForum

Нинішній світовий ринок праці дуже динамічний і диктує свої умови успішності для компаній та працівників. Вже сьогодні у всіх виникає потреба планувати свою роботу, життя та благополуччя, дивлячись крізь призму тенденцій майбутнього, і, звісно ж, молодь знаходиться на вістрі такої роботи.

Саме про майбутнє зайнятості та можливості праці в Луцьку розповідатимуть 10 травня 2018 року на креативному форумі, який має на меті не просто демонструвати успішні практики, але й організувати комунікацію між роботодавцями та молодими працівниками. У програмі мотиваційні лекції, вільна розмова за кавою з усіма гравцями ринку праці і зайнятості, практика із уже успішними кейсами фрілансу чи малого бізнесу.

Форум складатиметься із 3-х частин: виступи спікерів, Coffee to go (розмова за кавою із роботодавцями, які мають пропозиції роботи на літній період) та воркшопи, де відбуватиметься практична робота у менших групах.

Теми воркшопів: «Change Roles або візьму на роботу HR менеджера», «Все про фріланс: сам собі режисер?», «StartUp по-Луцьки: і не кажи, що це нереально», «Навички 2030 через настолки».

Участь у заході вже підтвердили потужні компанії:

ARTEFACT.St, СП ТОВ «Modern-Expo», РЦ «Промінь», ТОВ «Забіяка», ТОВ «Тенета», КРЦ «Адреналін Сіті», ТОВ «КЛЕВЕР СТОРС», ПП «ТД «Салют»,ТзОВ «ВОЛИНЬ-ЗЕРНО-ПРОДУКТ», ТОВ ФОЗЗІ-ФУД, Wetelo, Mobilife+, ПриватБанк та інші

Реєстрація відбувається за посиланням: https://goo.gl/forms/DxDYdtXCew45RZdI3 (участь можлива лише після підтвердження відбору, яке прийде на електронну пошту, вказану у заявці 9 травня 2018 року)

Слідкуйте за оновленнями на сторінці зустрічі у Facebook:  https://goo.gl/k3yYfL

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 10 найпопулярніших мобільних додатків в Україні
Наступна новина У волинянина поцупили каналізаційний люк
Останні новини
Схожі новини