Прочищення каналізаційних труб у Києві від компанії АСК

Прочищення каналізаційних труб у Києві від компанії АСК

Люди завжди прагнули упорядкувати житло, тим самим полегшити життя собі та близьким. Тому придумали трубопроводи, якими надходять життєво важливі ресурси, такі як вода та газ. Після використання утилізована вода проходить трубами в каналізаційну систему, а потім в очисні водойми. Як ми не намагаємося стежити за трубами, використовуючи підручні засоби, засмічення нам все одно не уникнути. Трубам необхідне профілактичне прочищення. Під час їх експлуатації засмічується їхня внутрішня сторона, адже по них постійно проходять нечистоти, вода з пральних та посудомийних машин. Внаслідок чого на них накопичуються частинки шерсті тварин, бруду та волосся, що призводить до засмічення.

Каналізація у будинку виконує важливу роль, створюючи комфортні умови. Засмічення труб – дуже серйозна проблема, яку необхідно вирішувати негайно, інакше вона призведе до сумних наслідків, до скандалів із сусідами. Також забруднення труб дуже сильно впливає на наше здоров'я, адже від них безпосередньо залежить санітарно-епідемічний стан місцевості та житла. Замовити послуги по прочищенню каналізації можна в нас на сайті.

Способи прочищення каналізації

Каналізація – це складна система, яка потребує професійного прочищення. При засміченні труб компанія «АСК» рекомендує негайне усунення засмічення, адже при малій пробці в трубі можна впоратися і без дорогого обладнання, а у висотних будинках та на підприємствах це набагато складніше, оскільки там труби з більшим діаметром. Хімічна побутова прочистка тут безсила, часто в трубах створюються пробки зі сторонніх предметів, які створюють аварійну ситуацію і призводять до потопу в будівлі. Вартість аварійних послуг це крапля в морі порівняно зі збитками, які можуть завдати прорив каналізації. Наша компанія використовує такі методи очищення каналізаційної системи:

  • Механічна очистка –  її здійснюють спеціальним обладнанням із наконечником, який прибирає наліт, перетворюючи його на порошок, що змивається струменем води. Механічні насадки бувають трьох видів:
  1. Грушоподібні
  2. Конусоподібні
  3. Спіралеподібні

Будь-яка з насадок досягає поставленої мети.

  • Гідродинамічна – цей спосіб найефективніший. За допомогою насоса до труб подається вода під високим тиском, яка руйнує відкладення будь-якої складності.

Чому люди довіряють «АСК»?

Щорічно ми прочищаємо майже 400 000 Мп труб, повертаючи їх до первісного вигляду. Основними нашими перевагами перед конкурентами вважаються:

  • Працюємо 24/7
  • Виїзд фахівців протягом 10 хв
  • Робота виконується зі 100% якістю
  • Оплата після виконання робіт
  • Зручний для вас спосіб оплати
  • Знижка 10% на наступні замовлення
  • Несемо відповідальність за виконану роботу

Ознайомитись з розцінками на роботу та нашими спеціалістами ви можете на сторінці нашого сайту.

*На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку жінці видалили пухлину, яка містила п'ять літрів рідини
Наступна новина Ковель попрощався з Героєм Леонідом Килибою. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні