Проходження ВЛК: у Міноборони працюють над електронними направленнями у «Резерв+»

Проходження ВЛК: у Міноборони працюють над електронними направленнями у «Резерв+»

Міністерство оборони України планує запровадити можливість отримання електронного направлення на проходження військово-лікарської комісії тим, хто має статус "обмежено придатний".   

Про це в ефірі "Суспільного" розповіла заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко.

"Ми зараз працюємо і розглядаємо, щоб за направленням на ВЛК не потрібно було фізично йти до ТЦК та СП. Фактично за згодою людини, якщо вона хоче, ми можемо вивантажити це в Резерв+. Це за бажанням людини", - заявила вона.

Як зазначила Черногоренко, військовозобов'язані громадяни зможуть обрати або отримати направлення на проходження ВЛК під час особистого візиту до ТЦК, або отримати його в застосунку "Резерв+".

"Такої технічної можливості ще немає, але це потрібно, щоб розвантажити ТЦК і не створювати додаткових черг на таку формальну дію, отримати направлення це формальна дія", - підсумувала Катерина Черногоренко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «8 днів не знімав берці і бронік»: боєць з Волині про важкі бої на передовій
Наступна новина «Міняти людей треба», - ексначальник батальйону з Луцька про закон «Про мобілізацію»
Останні новини
Схожі новини