Прокат велосипедів у Луцьку: ціни, умови, контакти

Прокат велосипедів у Луцьку: ціни, умови, контакти
Фото ілюстративне

Карантин зробив велосипеди ще більш популярними. Для багатьох вони стали єдиною можливістю “дістатися з точки А в точку Б” чи влаштувати прогулянку у вихідні. 

Добре, якщо є свій велосипед. А як нема? Купити, позичити, взяти у товариша. Або скористатися прокатом! 

Ми дізнались де, як і за яку ціну у Луцьку можна взяти велосипед на прокат. 

“Rover Bike” 

Які велосипеди? Компанія  пропонує чоловічі, жіночі та дитячі велосипеди. Переважає і має попит бренд велосипедів PRIDE. У наявності велосипеди з різним діаметром коліс - 26, 28, 29 дюймів. 

Скільки коштує? Ціна за годину користування стартує від 35 грн. Чим довше ви користуєтеся ровером - тим менша  ціна за годину. Так за чотири години користування ціна - 105 грн, а за вісім чи дев’ять - 150 грн. Доба користування коштує 250 грн. 

Яку заставу треба залишити? Для застави, потрібно залишити документ, що засвідчує вашу особу. Це може бути водійське посвідчення або ж закордонний паспорт. 

Де шукати прокат? Луцьк, пр.Соборності, 16. Номер телефону: 095 184 92 92. Взяти велосипед на прокат можна в будні з 12:00. Якщо ж плануєте на вихідні - попередити треба заздалегідь. 

“Луцькпрокат”

Які велосипеди?  Є гірські чоловічі, жіночі велосипеди фірми Avanti з різним діаметром коліс - 26, 27,5, 29 дюймів, які призначені для різного зросту . Якщо потрібно - дають шолом. Також можна взяти на прокат велосипедне дитяче крісло (можна використовувати для дитини до 7 років або до 22 кілограм). Крісло має м'яке сидіння, ремені безпеки і захист для ніг від попадання в спиці. 

Скільки коштує?  Ціна прокату залежить від діаметру коліс та від терміну прокату. За годину прокату можна заплатити від 25 грн до 60 грн. Чим довше берете в оренду - тим менша буде ціна за годину. Максимальний термін прокату - доба. 

Яку заставу треба залишити? Для застави потрібно залишити документ, що засвідчує вашу особу. Це може бути водійське посвідчення або ж закордонний  паспорт. 

Де шукати прокат?  Луцьк, Київський майдан, 11. Номер телефону: 097 811 94 80. Години роботи: з 8:00 до 22:00

Магазин “Анамандрія”

Які велосипеди? Є різні види велосипедів. Можна вибрати для дорослих -  гірські, дорожні, дитячі. Серед фірм - Cube, Time, Diamant. Велосипеди мають різний  діаметр коліс: дитячі - 24 дюйми, дорослі - від 26 до 28 дюймів. 

Скільки коштує?  Незалежно від велосипеда ціна прокату за день коштує 120 гривень, за добу - 150 гривень. Якщо менш як добу, але понад три години - ціна 25 грн/год. До трьох годин - 30 грн/год. 

Яку заставу треба залишити? Для застави  потрібно залишити документ, що засвідчує вашу особу. Це може бути водійське посвідчення або ж закордонний паспорт. 

Де шукати прокат?  Магазин “Анамандрія” доставляє велосипеди на прокат до потрібного вам місця. Доставка безкоштовна. Номер телефону: 095 556 54 60. 

“Луцька Венеція”

Які велосипеди?  На прокат можна вибрати гірський велосипед, класичний з корзиною або без. У наявності є чоловічі та жіночі варіанти. 

Скільки коштує? Ціна оренди велосипеда за годину - 50 гривень. За день - 170 гривень. 

Яку заставу треба залишити? Для застави, потрібно залишити документ, що засвідчує вашу особу. Це може бути водійське посвідчення або ж закордонний паспорт. 

Де шукати прокат?  Забрати велосипед можна у Центральному парку імені Лесі Українки біля “Луцької Венеції” . Номер телефону: 073 112 85 48.

Центр туристичної інформації та послуг

Які велосипеди?  У наявності чоловічі, жіночі велосипеди. Можна вибрати гірський, дорожній велосипед, класичний з корзиною. 

Скільки коштує?  Незалежно від велосипеда оренда за годину буде коштувати 50 гривень, а за день - 170 гривень. 

Яку заставу треба залишити? Коли берете велосипед в оренду - підписуєте договір. Для цього потрібні копії вашого документа, що засвідчує особу. 

Де шукати прокат?  вул. Сенаторки Левчанівської, 2. Номер телефону: 0332 723 419. 

Підготувала Ірина Васюхник


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У деяких областях України вже з 22 червня можуть повернути жорсткий карантин
Наступна новина У луцькій лікарні на коронавірус тестують методом ІФА
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні