У деяких областях України вже з 22 червня можуть повернути жорсткий карантин

У деяких областях України вже з 22 червня можуть повернути жорсткий карантин
Фото ілюстративне

Згідно з гіршим сценарієм реагування на поширення коронавірусу в Україні, в деяких областях від 22 червня можуть ввести жорсткий карантин.

Про під час брифінгу заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко, - пише ТСН.

За його словами, якщо в якомусь регіоні погіршуватиметься ситуація, то карантин доведеться посилювати.

"Графік показує, за якого сценарію і як буде впроваджуватися адаптивний карантин на території країни. Ми не говоримо, що вже через два тижні будемо закривати країну на карантин. Цей графік показує, що в деяких областях нашої країни жорсткий карантин може бути введений від 22 червня. Динаміка зростання може це показати", - сказав Ляшко.

Читати також: в Україні до 31 липня продовжили адаптивний карантин.

У Міністерстві охорони здоров'я існує і більш оптимістичний прогноз, коли Україна зможе пройти літо без карантину. Головний санлікар наголошує, що така ймовірність досить висока.

"Ми можемо три-чотири місяці прожити без карантину. Головне, дотримуватися санітарних норм і м'яко виходити з карантину. Якщо цього не робити, то можемо запускати вже певні області в карантин, зокрема жорсткий карантин", - сказав Віктор Ляшко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Волинський Хатіко». Шукають нову домівку для собаки, який чекає господаря на кладовищі
Наступна новина Прокат велосипедів у Луцьку: ціни, умови, контакти
Останні новини
Схожі новини