Прокуратура Волині завершила досудове розслідування у справі Олександра Тиводара

Прокуратура Волині завершила досудове розслідування у справі Олександра Тиводара

За процесуального керівництва прокуратури Волинської області Управління СБУ в області завершило досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо п’яти осіб, які у складі організованої групи,використовуючи спеціальні засоби отримання інформації, у Луцьку влітку 2017 року незаконно збирали, зберігали та поширювали конфіденційну інформацію про громадян.

Спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації були придбані за кордоном та переміщені на митну територію України з приховуванням від митного контролю.

Керівника групи підозрюють також в умисному незаконному придбанні та зберіганні за місцем свого проживання бойових припасів та підбуренні двох осіб до нанесення легких тілесних ушкоджень громадянину.

Нагадаємо, незаконну діяльність членів ОЗГ вдалося припинити у серпні минулого року у результаті спільно спланованих прокуратурою Волинської області та слідчим і оперативними підрозділами Управління Служби безпеки України в області слідчих та розшукових дій.

Наразі старшим групи прокурорів у кримінальному провадженні прийнято рішення про завершення досудового розслідування та в порядку ст. 290 Кримінального процесуального кодексу України стороні захисту здійснено відкриття матеріалів кримінального провадження.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Голландські тюльпани до жіночого свята вирощують на Волині. ФОТО
Наступна новина На Волині не зафіксували перевищення рівня радіації
Останні новини
Схожі новини