Прокуратура займеться підлітком, який «замінував» нововолинську ялинку

Прокуратура займеться підлітком, який «замінував» нововолинську ялинку

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури затвердив клопотання до суду про застосування до учня 8 класу однієї зі шкіл міста примусових заходів виховного характеру.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

14-річний підліток увечері 28 грудня минулого року зателефонував на номер  рятувальної служби «911» УДСНС у Волинській області  та надав завідомо неправдиву інформацію про мінування центральної ялинки  Нововолинська, що загрожувало  загибеллю людей.

Таким чином він скоїв суспільно-небезпечне діяння, яке підпадає під ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 КК України.

Позаяк відповідальність за вчинення цього злочину настає з 16-річного віку, до неповнолітнього, який щиро розкаявся у скоєному,  необхідно застосувати примусові заходи виховного характеру у виді застереження та передачі під нагляд батьку до досягнення повноліття задля забезпечення постійного контролю за сином, - вважають правоохоронці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку проведуть автопробіг на підтримку доступного розмитнення автомобілів
Наступна новина ТОП-10 тревел-порад від Дмитра Комарова. ФОТО
Останні новини
Схожі новини