Просто купити квартиру або миттєво вирішити всі свої проблеми?

Просто купити квартиру або миттєво вирішити всі свої проблеми?

Ми довго вибираємо житло, потім витрачаємо купу нервів на оформленні паперів і отримання довгоочікуваного свідоцтва на право власності. Здається, щастя вже поруч. Але немає! Попереду виникає неприємний момент - ремонт. Саме він забере всі сили і час на найближчий рік. Пошук виконавців, приймання робіт, постійна закупівля матеріалів, які раптово закінчилися. Безліч випробувань для психіки! Доречі, середній термін ремонту в однокімнатній квартирі- півроку. Шість місяців!Тільки вдумайтеся - скільки часу ви витратите на очікування, переговори з підрядниками, іноді скандали і з'ясування, скільки нервових клітин помре за цей час?!

Однак зовсім недавно на ринку Луцька з'явилася унікальна можливість - покупка квартири з ремонтом.

Так, ще й у  зданому будинку. Ви можете приїхати на місце і оцінити якість робіт. Комплектація такої квартири більш ніж багата :

  • тепла підлога в передпокої, ванній кімнаті, на кухні та на лоджії;
  • вікна :двокамерні з п’ятикамерним профілем;
  • вся сантехніка: ванна,умивальник, унітаз, «рушничок».
  • підлоги: плитка і ламінат, стіни - шпалери.
  • двоконтурний котел Protherm

Квартири є різної площі. А ціна? В середньому квартира 40 м2 з ремонтом будe коштувати - 25 000 $. Найприємніше, що таку квартиру можна купити у розтермінування на 3 роки. Виходить навіть дешевше, ніж знімати житло! Як таке можливо? Компанія «ВолиньНафтоБуд» – відповідальний забудовник, який активно вкладає гроші в рідну землю. Саме за рахунок залучення потужних сторонніх ресурсів  будівництво компанії ніколи не стоїть на місці. Кожен день кладуться цеглини, заливається  бетон, проводиться розводка комунікацій.

Стабільний інвестиційний вплив дозволяє компанії надавати таку послугу - продавати квартиру з ремонтом у розтермінування і без відсотків.А це означає, що ви зможете вирішити свої проблеми практично миттєво. А головне - без зайвих нервів!Якщо ви хочете дешево купити житло в Луцьку, але потім продати його дорожче. Або вам потрібна однокімнатна квартира в Луцьку або двокімнатна і ви хочете, щоб ваше житло зростало в ціні. Тоді  вам краще вибрати щось, що задовільнить вас у забудовника «ВолинНафтоБуд», який добудував житловий комплекс «Сімейна Фортеця» біля лісу в Струмівці, і  почав будувати неподалік,лише за 1,5 км  - новий  «Сімейна Фортеця.Щастя».

Отже, не втрачайте часу, вибирайте потрібний варіант на сайті fortecya.lutsk.ua і телефонуйте  (066) 104-04-04. Найвигідніші варіанти тут!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Діти, собаки і Велороманович. Фоторепортаж із велодня у Луцьку
Наступна новина Фоторепортаж із фестивалю «Волинська княжна»
Останні новини
Схожі новини