Просять відкласти запуск системи безготівкової оплати за проїзд у Луцьку

Просять відкласти запуск системи безготівкової оплати за проїзд у Луцьку
Фото ілюстративне

Просять відкласти запуск системи безготівкової оплати за проїзд у громадському транспорті Луцька.

Відповідна ініціатива зареєстрована у Єдиній системі місцевих петицій. Її автор – Андрій Горщаль.

Нагадаємо, електронна система оплати проїзду має запрацювати 11 листопада.

Автор петиції стверджує, що введення цієї системи супроводжується «мізерною кількістю інформації та дивними кроками».

«Згідно відповідей на сторінці Citycardnet у Facebook, старт системи відбудеться лише з одним можливим варіантом оплати за проїзд. Конкретні терміни введення інших способів оплати не вказані.
В засобах масової інформації, від управління транспорту міста та від самої фірми-оператора відсутня будь-яка інформація про перевагу володіння такою картою. Можливість оплатити проїзд банківською карткою знімає необхідність отримання карти, витрат на її утримання.
Також не зрозумілим є вибір карток на 2 та 3 поїдки. Вартість таких карток вираховується на основі проїзду в маршрутному таксі, що скорочує прибутки ЛПЕ», – йдеться у петиції.

Читати також: Дві поїздки за 15 гривень. Як платитимуть за проїзд у Луцьку туристи

Також Андрій Горщаль впевнений, що видача карток – затратний процес як для працівників ЦНАПу та фірми-оператора, так і для всіх верств населення.

«Враховуючи кількість пенсіонерів та студентів, існують сумніви, що всі пільговики встигнуть отримати персоніфіковані карти», – пише він.

Тож пропонує спочатку провести масштабну інформаційну кампанію, відклавши офіційний запуск системи оплати «до тієї пори, поки не будуть доступні всі можливі варіанти оплати, система не пройде тестовий період, поки наявність карток у пільгових категорій не досягне максимального значення та поки не буде переглянуто збільшення варіантів тимчасових».

Петиція зареєстрована 16 жовтня. Станом на ранок 17 жовтня вона набрала лише 4 підписи.

Нагадаємо, пенсіонерам та іншим пільговикам картки для проїзду у громадському транспорті Луцька мають почати видавати після 20 жовтня.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку гендиректор «Lenovo Ukraine» розкаже, як побудувати успішну кар'єру
Наступна новина Вибираємо подарунки, які здатні вразити своїх адресатів
Останні новини
Схожі новини