Вибираємо подарунки, які здатні вразити своїх адресатів

Вибираємо подарунки, які здатні вразити своїх адресатів
Фото ілюстративне

Згадайте, як востаннє ви намагалися знайти необхідні подарунки для своїх друзів чи родичів. Можливо, ви пам’ятаєте, скільки часу було витрачено на те, щоб бодай вибрати декілька найбільш цікавих варіантів.

Але не кожного раз і не на кожне свято ми маємо вдосталь часу на пошуки презентів, а інколи через напружений робочий графік чи повсякденні проблеми просто забуваємо про те, що треба ще вибирати подарунки. При цьому, нам усім хочеться, щоб саме подаровані нами презенти справили найбільше враження на адресата, змусили його світитися від щастя.

Саме тому сьогодні ми з вами поговоримо про те, як правильно вибрати дійсно хороші презенти, поділимося корисними порадами та списком із п’яти беззаперечних варіантів, які будуть до вподоби кожному. Також, в цій статті ми розкажемо про такий універсальний подарунок, як мультибрендовий подарунковий від компанії onecard, про переваги якого дізнаєтесь трохи пізніше. 

Основні поради, що допоможуть знайти гідні варіанти презентів 

Насамперед, хотілося б нагадати, що вибір презентів вимагає величезної кількості вільного часу. Тому, щоб не прогадати і вибрати дійсно оригінальні і гідні подарунки, рекомендуємо заздалегідь задуматися над цим питанням і почати пошук подарунків приблизно за 2-3 тижні до початку свята.

Впоратися з цим нелегким завданням допоможуть наступні поради:

  • якщо хочете вибрати ідеальний подарунок для конкретної людини, вам потрібно враховувати побажання і уподобання адресата. Багато людей помилково вважають, що добре знають, чого хочуть їхні рідні та близькі. Не варто випробовувати долю просто так. Замість цього спробуйте поспілкуватися з ними, щоб переконатися в своїх здогадах.
  • зосередьте увагу на пошуку практичних і корисних подарунків. Сьогодні вже не в моді різні дрібні презенти, брелоки і дрібнички, а також безглузді аксесуари, що не приносять користі. Замість цього подумайте про такі варіанти подарунків, які стануть у нагоді людині в його повсякденній діяльності.
  • згадайте про інтереси, захоплення та хобі людини, якій вибираєте подарунок. Кожен із нас захоплюється якоюсь справою, яка заряджає позитивною енергією і допомагає рухатися далі.  Ви можете допомогти адресату продовжити займатися тим, що приносить йому найбільше задоволення, подарувавши необхідне спорядження, обмундирування або аксесуари для хобі.

Топ-5 найкращих варіантів подарунків для кожного 

Що ж, ознайомившись із головними порадами по пошуку презентів, час подивитися на такі варіанти подарунків, від яких не відмовиться жодна людина:

  • комп’ютерна техніка та аксесуари до неї;
  • вибори із натуральної шкіри; 
  • елітна парфумерія; 
  • гаджети та новинки зі світу електроніки; 
  • подарункові сертифікати на презенти-враження.

Мультибрендовий подарунковий сертифікат Onecard 

Вже час обирати подарунки, але ви так і не змогли вирішити, який варіант підходить найбільше? Більше вам не потрібно ламати голову над тим, що краще подарувати, оскільки ви можете скористатися мультибрендовим подарунковим сертифікатом від компанії Onecard, завдяки якому можна передати право вибирати подарунки адресатові.

За допомогою цього сертифікату власник може здійснити покупки за рахунок номінальної вартості подарунку в торгових представництвах популярних українських та зарубіжних брендів, вибираючи лише те, що їм найбільше до вподоби.

Сам сертифікат можна використати в будь-якій точці України в представництві бренду-партнера Onecard протягом 500 днів з моменту активації. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Просять відкласти запуск системи безготівкової оплати за проїзд у Луцьку
Наступна новина У Луцьку навчатимуть водіїв тролейбусів
Останні новини
Схожі новини