Протаранив паркан, врізався у дерево і перекинувся. На Волині – аварія з постраждалими

Протаранив паркан, врізався у дерево і перекинувся. На Волині – аварія з постраждалими

У Камінь-Каширському районі Range Rover на швидкості злетів у кювет, є постраждалі. Автопригода трапилася сьогодні вранці на автодорозі у селі Видерта.

Про це повідомляє поліція Волині.

За кермом автомобіля перебував 29-річний житель міста Камінь-Каширський. Ймовірно, водій не впорався з керуванням транспортним засобом та на швидкості злетів з дороги. Позашляховик протаранив паркан приватного будинку, врізався у дерево та перекинувся. 

Керманич та 18-річна пасажирка Range Rover отримали тілесні ушкодження. Їх доставили у Камінь-Каширську центральну району лікарню. Постраждалих обстежують лікарі. 

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває перевірка. 

До слова, за два дні на Волині сталося три смертельні аварії


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині коронавірус виявили ще у 16 людей
Наступна новина На Волині 7 людей отруїлися грибами. Як цього не допустити
Останні новини
Схожі новини