За два дні на Волині сталося три смертельні аварії

За два дні на Волині сталося три смертельні аварії

Смертельні ДТП сталися у Луцькому, Ковельському та Володимир-Волинському районах, в них загинуло троє осіб.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

21 серпня близько опівночі на автодорозі «Луцьк – Маневичі» 26-річний водій BMW виїхав на зустрічну смугу, з’їхав у кювет та перекинувся. Окрім водія, в салоні було двоє пасажирів – 25-річний житель села Велика Осниця від отриманих травм помер у кареті швидкої допомоги, 31-річний чоловік отримав тілесні ушкодження, від госпіталізації він відмовився.

Цього ж дня смертельна аварія трапилась у селищі Ратне Ковельського району. 19-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем Volkswagen Caddy, збив 48-річного жителя села Кортеліси, який раптово вибіг на дорогу. У лікарні чоловік помер. Водій автівки був тверезий.

23 серпня неподалік села Дігтів Володимир-Волинського району водій Citroën Jumper виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із вантажівкою Scania. 49-річний керманич легковика, житель села Заріччя, загинув на місці події. 29-річний водій вантажівки не травмувався.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліція розшукує 63-річного лучанина, який поїхав на риболовлю та не повернувся
Наступна новина У Ковелі 17-річний хлопець втік з реабілітаційного центру
Останні новини
Схожі новини