Протестувальники досі блокують рух на «Ягодині» та «Устилузі»

Протестувальники досі блокують рух на «Ягодині» та «Устилузі»
Протест на «Ягодині» 25.11.18 (фото: Буг)

Правоохоронці попереджають волинян, що ситуація на волинських пунктах пропуску досі напружена. 

Про це повідомляють з місяця події патрульні поліцейські, які слідкують за порядко, – пише прес-служба патрульної поліції Волині. 

В Ягодині перебуває приблизно 500 осіб. Станом на 21 годину 25 листопада вони ще пропускали автобуси, однак вночі рух був заблокований. Станом на ранок 26 листопада рух частково відновлений, громадяни об’їжджають місце протесту прилеглими дорогами. 

«Наразі можливе знову блокування руху автомобілів, а також збільшення кількості протестувальників. Учасники акції продовжують звозити шини. Заблоковано кілька сотень метрів автодороги М-07 Київ-Ковель-Ягодин», - повідомив з місця події інспектор Олександр Муравчук.

Читати також: На «Ягодині» протестувальники палять шини з криками «Ганьба». ФОТО. ВІДЕО

Протестувальники продовжують блокувати рух і на посту в Устилузі. Тут їх приблизно 200 осіб. Уночі ця кількість зменшилась, але зараз люди знову з’їжджаються. 

«Порушень громадського порядку не виявлено», - повідомив з місця події інспектор Дмитро Вахмістров.

Нагадаємо, громадяни протестують через набуття чинності законів про акцизи на автомобілі іноземної реєстрації, а також про посилення контролю над переміщенням і використанням таких автомобілів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під Луцьком фура злетіла в кювет. ВІДЕО АВАРІЇ
Наступна новина Нагородили податкових міліціонерів, які повернулись зі Сходу України
Останні новини
Схожі новини